Blessurebehandeling

Blessurebehandeling, preventie en revalidatie

Totem Training onderscheidt zich van andere behandelmethodes door gebruik te maken van nieuwe methodes genaamd Mylogenics en NeuroKineticTherapy (NKT). Door middel van specifieke spiertesten is het mogelijk om slecht functionerende spieren in no-time op te sporen. Het kan zijn dat je aan de heup wordt behandeld voor nekklachten of juist aan de schouder bij tenniselleboog klachten. Door de zwakke schakels van het lichaam op te sporen en te kijken naar het hele lichaam komt Totem Training bij de bron van het probleem. Geen symptoom bestrijding maar de oorzaak aanpakken. 

Herken jij deze punten?

Kan je niet pijnvrij bewegen?

Loop je al te lang rond met fysieke klachten?

Heb je er alles aan gedaan?

Is jouw klacht bestempeld als chronisch?

Revalidatie- en behandelmethode

Mylogenic en NeuroKineticTherapy (NKT) zijn nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethode waarin het direct boeken van resultaat centraal staat. De methodiek is gericht op preventie, prestatieverbetering, blessurebehandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Daar waar je de klacht ervaart zit meestal niet het probleem. Een sprekend voorbeeld is het volgende:

Je rijdt in een auto en je merkt dat het stuur trilt. Is dan de oplossing een nieuw stuur in de auto te plaatsen? of is het misschien handig om eens naar de banden te kijken? Dit kun je mooi vertalen naar een klacht die zich ergens voordoet en maar niet verdwijnt. Je wordt behandeld aan het stuur maar het probleem zijn de banden. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op!