Blessurebehandeling

Blessurebehandeling, preventie en revalidatie

Totem Training onderscheidt zich van andere behandelmethodes door gebruik te maken van een nieuwe methode genaamd Mylogenics. Door middel van specifieke spiertesten is het mogelijk om slecht functionerende spieren in no-time op te sporen. Het kan zijn dat je aan de heup wordt behandeld voor nekklachten of juist aan de schouder bij tenniselleboog klachten. Door de zwakke schakels van het lichaam op te sporen en te kijken naar het hele lichaam komt Totem Training bij de bron van het probleem.

Herken jij deze punten?

Kan je niet pijnvrij bewegen?

Loop je al te lang rond met fysieke klachten?

Heb je er alles aan gedaan?

Is jouw klacht bestempeld als chronisch?

Revalidatie- en behandelmethode

Mylogenic is een nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethode waarin het direct boeken van resultaat centraal staat. De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, prestatieverbetering en blessurebehandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Daar waar je de klacht ervaart zit meestal niet het probleem. Een sprekend voorbeeld is het volgende:

Je rijdt in een auto en je merkt dat het stuur trilt. Is dan de oplossing een nieuw stuur in de auto te plaatsen? Is het misschien handig om eens naar de banden te kijken? Dit kun je mooi vertalen naar een klacht die zich ergens voordoet en maar niet verdwijnt. Je wordt behandeld aan het stuur maar het probleem zijn de banden.

Over mij

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met beweging, voeding en prestatieverbetering. Met een voorwaartse blijk ben ik altijd op zoek naar verbetering en efficiëntie.

In 2017 heb ik bij het Korps Mariniers de poort verlaten om te kunnen focussen op mijn passie: het menselijk lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een eigen unieke aanpak nodig heeft om naar zijn of haar doel te komen. Of dit doel nou pijnvrij bewegen, afvallen, fitter worden of beter slapen is. Iedereen heeft een unieke aanpak nodig om zijn of haar doel te bereiken.

Deze unieke aanpak is gevormd door opleidingen uit verschillende disciplines te combineren.

Zo gaan we samen aan de slag

Intake gesprek

In dit gesprek krijg ik een duidelijk beeld van je hulpvraag om zo, samen met jou tot een plan van aanpak te komen. 

i

Agenda's naast elkaar

Door gelijk een aantal afspraken te plannen weet je waar je aan toe bent en heb je overzicht over je trainingen. 

Doelen halen

Als alles duidelijk is dan is er nog maar 1 ding te doen. Samen keihard werken om de gestelde doelen te behalen. 

Neem vrijblijvend contact op!