Personal training

Personal trainer in Doetinchem

 

 

Als je Personal training aangaat bij Totem Training is dit niet alleen een commitment die je aangaat met jezelf, maar ook met Totem. Wij gaan samen aan de slag om de doelen te behalen die jij hebt gesteld. Wat Totem onderscheidt van andere trainers is het feit dat ik mensen begeleid én opleid. Ik leer je de waarom en de hoe via het principe ‘motivation through education’. Door te vertellen waarom je iets doet en hoe je iets zou moeten doen, begrijp jij dat dit jou helpt om zo snel mogelijk je doel te behalen en ben je bereid om dat extra stapje te
zetten. heb je blessures? geen probleem, ik kan je pijnvrij laten bewegen. Door mijn achtergrond als blessure behandelaar kan ik je on the spot behandelen, zo kun je door trainen en wel je doelen behalen!   

 

Herken jij deze punten?

Ik heb alles al geprobeerd

Ik heb mijn plafond bereikt

Ik sport super veel maar val geen kilo af!

Sporten moet mij energie geven maar ik word alleen maar vermoeider

Eigen visie op personal training

Ik geloof niet in protocollen en standaard trainingsschema’s. Ieder lichaam heeft een andere prikkel nodig om vooruit te komen. Ik geloof dat iedereen op een unieke en persoonlijke manier getraind dient te worden.

Over mij

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met beweging, voeding en prestatieverbetering. Met een voorwaartse blijk ben ik altijd op zoek naar verbetering en efficiëntie.

In 2017 heb ik bij het Korps Mariniers de poort verlaten om te kunnen focussen op mijn passie: het menselijk lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een eigen unieke aanpak nodig heeft om naar zijn of haar doel te komen. Of dit doel nou pijnvrij bewegen, afvallen, fitter worden of beter slapen is. Iedereen heeft een unieke aanpak nodig om zijn of haar doel te bereiken.

Deze unieke aanpak is gevormd door opleidingen uit verschillende disciplines te combineren.

Zo gaan we samen aan de slag

Intake gesprek

In dit gesprek krijg ik een duidelijk beeld van je hulpvraag om zo, samen met jou tot een plan van aanpak te komen. 

i

Agenda's naast elkaar

Door gelijk een aantal afspraken te plannen weet je waar je aan toe bent en heb je overzicht over je trainingen. 

Doelen halen

Als alles duidelijk is dan is er nog maar 1 ding te doen. Samen keihard werken om de gestelde doelen te behalen. 

Neem vrijblijvend contact op!